juli 24, 2024

AC Slagelse

En fusionsklub for sport i Slagelse

Umbraco det er CMS’et Umbraco

2 min read

CMS står for Content Management System, og derudover er det en del af information management. Det er et stykke værktøj som hjælper med at organiserer samarbejdet med at oprette dokumenter osv.

CMS er mange forskellige ting, heriblandt opbevaring af virksomhedens dokumenter, en webapplikation, en række komponenter til styring af for eksempel rettigheder osv. Det handler om at sætte sig ind i hvad det er og hvad det er man kan bruge det til, for det er mange ting i sig selv og kan hjælpe med mange forskellige ting også.

Hvad er Umbraco CMS?

Hvis man ønsker at have en open source CMS, så skal man vælge at bruge Umbraco til sin hjemmeside. Her vil der være en meget høj fleksibilitet, hvilket er en god ting for mange virksomheder når de skal lave en hjemmeside.

En af de gode ting ved Umbraco, er at der ingen licensomkostninger er, og man får stadig et fuldt funktionelt CMS. Hvis man samtidig gerne vil have visuelt avancerede hjemmesider, så er Umbraco en god ide at undersøge, da den består af skabeloner og XSLT-baseret layout.

Dette giver god mulighed for at lave en integration af Umbraco til andre systemer, hvilket kan være meget nyttigt. Der er mange webmastere der vælger at bruge Umbraco, da det er meget brugervenligt og der er meget få problemer med det, derfor er det nemmere at lave sin hjemmeside.

Derudover er det også et teknisk godt valg, for det er som sagt nemt at arbejde med, og giver ingen problemer, derfor skal man ikke bruge meget tid på det.

Det der kan give problemer, er når man har lavet en Umbraco CMS, for der findes ingen workflow i Umbraco. Dette kan blive et stort problem hvis man for eksempel er flere redaktører på en hjemmeside, for det kan være svært at justere en godkendelsesproducere, og dermed kan det give problemer.
Umbraco har sin helt store styrke i sin popularitet, og hvor nemt det er at bruge, og derudover er det også både hurtig og behageligt at arbejde med, hvilket er en god ting når man arbejder med hjemmesider.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.