juli 24, 2024

AC Slagelse

En fusionsklub for sport i Slagelse

Sådan forbereder du dig til din første date som single

2 min read
Skøn kaffe-date

Hvis du er single og måske er så heldig, at du skal afsted på din første date i lang tid, er der ikke noget at sige til, hvis du har nerverne en smule uden på tøjet. Det er klart, at man gerne vil give det bedste indtryk af sig selv, men det kan naturligvis være lidt svært, hvis man er meget nervøs.

Du kan finde et par gode råd i denne artikel, som kan hjælpe dig med at håndtere nervøsiteten og måske endda få det vendt til noget positivt, så du kan få givet et godt førstehåndsindtryk af dig selv overfor en potentiel kæreste.

Vær dig selv

Det er vigtigt, at du er dig selv, for det er den person, vedkommende du møder, skal kunne lide. Det nytter ikke noget, at du viser sider af dig selv på en date, som ikke findes i virkeligheden.

Så vær ærlig omkring dig selv og vis, hvem du er. Det kommer du den tvivl længst med.

Hvad skal der tales om?

Det er langt fra fordi, at du skal i gang med at lave talekort, men det kan være fornuftigt, at man i forvejen har overvejet, hvad I kan tale om på daten. Hvad er det, du ikke ved om vedkommende? Stil de rigtige spørgsmål, så du kan lære din date så godt som muligt at kende.

Hav noget på, der er komfortabelt

Det er klart, at man gerne vil se sit bedste ud på en date. Man skal være præsentabel. Men det er også vigtigt, at du har noget på, som du er komfortabel i. Det vil også gøre, at du får en bedre date, og at du bedre ville kunne slappe af.

Så samlet set er rådene: Vær dig selv, vær ærlig, vær oprigtig interesseret i din date og sidste men ikke mindst: Vær så afslappet som muligt – så skal det hele nok gå.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.