juli 24, 2024

AC Slagelse

En fusionsklub for sport i Slagelse

Mere energi gennem den rigtige kost

2 min read

Vi har lige haft temadag i klubben og havde inviteret en gæstetaler ind for at snakke lidt omkring sund kost og hvordan man kan spise sund mad og ikke gå og være sulten hele dagen. Vi havde besøg af Sanne fra www.effektivkur.dk, det var et super godt arrangement.

Nu er alle spillere i klubben totalt motiverede på at lave et eksperiment omkring det at spise mere ordentligt mad og se hvordan det kan hjælpe medlemmerne med at få mere energi, både i deres dagligdag og i særdeleshed her i klubben.

Vi har oplevet at flere spillere sidst på ugen er uoplagte og ikke møder op til træning. Nu giver vi det 30 dage med sund mad, langsomme kulhydrater og grøntsagsjuice, så må vi set om det er noget vi kan mærke.

Det handlede ikke om hvordan man taber sig, det er kun en positiv sidegevinst. Det er det der er skønt ved Sanne og den slankekur/livsstilsændring hun stiller for dagen, det er ikke et quick fix, men det handler om at tænke sig om og spise helt normalt og ikke fokusere på kalorier, men om at fokusere på næring. Det handler også om at tilpasse det til hvad man selv synes, det er ikke spor sjovt at ligge sin kost om i et stort big bang, men det kan være en øjenåbner for hvad man kan få ud af sin kost.

Den type kost vi skal kigge på er den, der populært kaldes for Paleo kosten, det vil sige en kostplan hvor vi spiser på samme måde som vores forfædre, stenalderfolket, spiste. Det er vores krop designet til og det passer fint til vores fysik.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.