juli 24, 2024

AC Slagelse

En fusionsklub for sport i Slagelse

Fodboldspillerne skal på kur

2 min read

Det her indlæg skal handle om noget, jeg har gået og eksperimenteret med siden foråret.

Hvert eneste år når fodboldspillerne kommer på græs igen, så skal de lige af med vinterens vægt og i kampform igen. Det hele handler om, hvad man skal spise.

Vi har flere år i træk i fodboldafdelingen set, at spillerne har taget en del på hen over vinteren og ved, at det er lige så sikkert, at der lige er et par kilo, der skal tabes hvert forår. I år har vi haft fokus på at tabe dem ved at spise sundere. Faktisk har vi samtidig sammensat en kost, som gerne skulle gøre det nemmere for dem at opbygge muskler – det vil sige masser af protein og kulhydrater.

Det er måske ikke lige det, man forstår ved et vægttab, at man skal tabe sig ved at spise kulhydrater, men ikke desto mindre er det faktisk planen. Og det har virket. Vi havde besøg af en kostvejleder som kunne måle og veje folkene, således vi kunne se om det rent faktisk havde virket.

Her i sommerferien kan vi se, at alle spillerne nemt smed de overflødige kilo, men også at de har opbygget mere muskelmasse og faktisk roser de alle den nye kost rigtig meget. Mange af dem har helt lagt deres dagligdag om og spiser meget sundere nu. Det spillerne på fodboldholdet specielt reagerer på var mere energi og bedre søvn. Det er helt utroligt. Hvis du vil læse mere omkring hvordan denne kur fungerer så kig med ovre på www.effektivkur.dk.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.