Fodboldspillerne skal på kur

Det her indlæg skal handle om noget jeg har gået og eksperimenteret med siden foråret. Hvert eneste år når fodboldspillerne kommer på græs igen så skal de lige af med vinterens vægt og i kampform igen. Det hele handler om hvad man skal spise.

Vi har flere år i træk i fodboldafdelingen set at spillerne har taget en del på hen over vinteren og ved at det er lige så sikkert at der lige er et par kilo der skal tabes hvert forår. I år har vi haft fokus på at tabe dem ved at spise sundere. Faktisk har vi samtidig samtidig sammensat en kost som gerne skulle gøre det nemmere for dem at opbygge muskler – det vil sige masser af protein og kulhydrater.

Det er måske ikke lige det man forstår ved et vægttab at man skal tabe sig ved at spise kulhydrater, men ikke desto mindre er det faktisk planen. Og det har virker. Vi havde besøg af en kostvejleder som kunne måle og veje folkene, således vi kunne se om det rent faktisk havde virket.

Her i sommerferien kan vi se at alle spillerne nemt smed de overflødige kilo, menogså at de har opbygget mere muskelmasse og faktisk roser de alle den nye kost rigtig meget. Mange af dem har helt lagt deres dagligdag om og spiser meget sundere nu. Det spillerne på fodboldholdet specielt reagerer på var mere energi og bedre søvn. Det er helt utroligt. Hvis du vil læse mere omkring hvordan denne kur fungerer så kig med ovre på www.effektivkur.dk.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *