juli 24, 2024

AC Slagelse

En fusionsklub for sport i Slagelse

En affære kan være fræk og spændende, men pas på

2 min read

Måske tænker du umiddelbart, at en affære kan lyde som en fræk og spændende oplevelse, som du måske endda godt kunne tænke dig at prøve? Eller måske du med det samme tager afstand fra begrebet, fordi du synes, det er moralsk forkert at have affærer?

Flere end man tror har affærer. Nogle nyder affæren og tager forholdsvis let på parforholdet. Andre bliver fanget i den og deres egne følelser og bliver klemt mellem den faste partner og affæren. Uanset hvad, så er det at have en affære noget som deler vandende og man bør bestemt tænke sig godt om, inden man begiver sig ud i det selv.

Seksuelt ophidsende

Flere, som har en affære, finder denne ekstremt seksuelt ophidsende. Dette skyldes sandsynligvis det forbudte element og hele hemmelighedskræmmeriet i affæren, som mange tænder på.

I ordet ’affæres’ betydning ligger det, at man er utro. For at der er tale om en affære, skal den ene part altså være kærester med en anden eller måske endda gift.

Parforhold og ægteskab kan for mange mennesker med tiden blive en lidt kedelig institution, hvor man har brug for at bryde de faste mønstre og trummerummen. Måske savner man nye oplevelser. Måske er man simpelthen bare blevet lidt trætte af hinanden.

Overvejer du en affære?

For nogle kan det redde ægteskabet med en lille affære. Affæren virker stimulerende og kan måske bringe nye perspektiver ind i parforholdet. For andre er affæren ødelæggende, nærmest dræbende, og måske ægteskabet går itu. Uanset, hvordan hele affæren ender ud, er det nærmest sikkert, at en eller flere af de involverede vil ende med at blive såret – det kan næsten ikke undgås.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.